lauantai 17. toukokuuta 2014

Agitokotöks

Jepa. Eli keskiviikkona käytiin agiepiksissä, Possu pääsi mölleihin ja avoimeen & Hippi kävi korkkaamassa starttiluokan. Ennen rataa Hippi oli normaali kakkapää itsensä, uhottamista ja mölöttämistä aina kun ei ollut käskyn alla. Töissä aivan kuin toinen koira, mun oma pikku unelmani, ihan uskomatonta. Hipille starttiluokasta hieno 5 reilulla aliajalla, ihan vieras paikka, hiekkapohjainen kenttä missä varmasti oli hajuja ja nameja, mutta kakara toimi silti täydellisesti! Possulle möllistä 15 (10 hyllystä) ja 2. sija, olin ihan yllättynyt ettei rata mennyt nuuskutteluksi koska tuo kyseinen hiekkakenttä on meille useamman kerran koitunut kohtaloksi. Avoimesta HYL koska koin ilmeisesti haltuunoton täysin turhaksi ja Possu tykitti.

Ja ehkä se kaikkein isoin juttu, Hippi osaa mennä liikkeestä maahan!


Alla videota Hipin agitreenistä eiliseltä



Ja liikkeestä maahan videoituna, ohjaaja kenottaa ja omaa jotain epämääräisiä tiedostamattomia apuja...


Jos joku ihmettelee miksei Alista koskaan ole videota niin se johtuu ihan siitä että Hipan kanssa treenataan vasta ryhmän jälkeen niin kaveri ehtii kuvaamaan, Alin aikana kun on kavereilla omat koirat huollettavana.

On muuten enää pari viikkoa niin startataan auton nokka kohti Helsinkiä ja sieltä Tallinnaan Hipin kanssa vähän misseilemään, yhtään ei jännitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti