lauantai 20. joulukuuta 2014

SWAT-cup, osat 1 & 2

SWAT-cup on epävirallista agikisojen sarja, kilpailut pidetään Salon Koirahallissa. Meinasin ensin että olisin Millan ilmoittanut starttiluokkaan kisamaan, mutta en muista koska viimeksi se olisi käynyt rataa rallattelemassa niin sai jäädä ajatuksen tasolle se homma. Ensimmäisessä osakilpailussa (29.11.) oli molemmat pojat mölleissä, Ali oli totuttuun tapaansa taas nenä maassa tuheltamassa, mutta Hippi oli varsin pätevällä päällä.Kumpaisellikin olin ottanut kaksi starttia, tuloksina Possulle 15&15 ja Hipille 10 & 0. Sijoituksille ei päästy kun aika ei riittänyt vaikka puhdas suoritus olikin. Ainoa rata mikä kisoista videolla saatiin oli Hipin ensimmäinen rata eli 10vp läpi rämmitty versio. Kontaktit meillä on aina olleet huippua tuon kakaran kanssa, tiedä lie oliko kierookset korkealla vai mikä aivopieru tuli kun jätti A:lta alastulon ottamatta.


Seuraava osakilpailu järjestettiin 20.12., tässä välissä ehdittiin käymään yksissä treeneissä, nekin epiksiä edeltävänä iltana. Hippi kisasi mölleissä kaksi startti tuloksina 25 & 15, Alille avoimilta radoilta molemmilta HYL (ensimmäisen keskeytin itse). Edeltävät treenitkin menivät kyllä niin penkin alle etenkin minun osaltani etten ollut yhtään yllättänyt episten tuloksista, vaikkakin Alin viimeiseen rataan olen enemmän kuin tyytyväinen.

Hipillä oli varmaan joku pettämätön logiikka tänään putkien kanssa käytössä, hyppäsi putken yli (ensimmäisellä radalla) ja toisella radalla ryömi putken ja painon välistä(!) sekä teki uukkarin samaan putkeen mistä oli hädin tuskin päässyt juuri ulos. Noh, tulipahan viihdytettyä yleisöä :D






Tuo Alin jälkimmäinen rata on niiiiiin lähelle nolla, hylky tuli kolmanneksi viimeisellä esteellä kun hyppäsi hypyn takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti