keskiviikko 15. tammikuuta 2014

6kk, iso poika jo!

Hippi 6kk/months, 11kg, ~38,5 cm

Kuka varastaa meidän aikaa? Ei toi voi olla vielä puolta vuotta, juurihan se tuli! Hippi on kaikenlisäksi niin iso eikä yhtään pentumainen (ulkonäötään) että en itse, saatika sitten kukaan muu tahdo muistaa sen olevan niin nuori.

Olin muuten hiukan suuruudenhullu tulevaisuutta ajatellen, ostin metallikapulan kun halvalla sai!

Käytiin muuten viime viikonloppuna korkkaamassa kehät Hipinkin kanssa, molempina päivinä kun sattui mätsärit olemaan. Lauantaina oltiin ensin Doxx-areenalla Raisiossa, kehät ihan superpienet ja tilat muutenkin todella ahtaat, mutta eipä se Hippiä näyttänyt haittaavaan. Muuten ei sitten kyllä oikein sujunut, seisominen ei ollut yhtään meidän juttu, mutta liikkui ja antoi tuomarin kyllä katsoa hampaat poskihampaita myöten todella mallikkaasti.

Sunnuntaina olikin sitten Turussa, kehät huomattavasti isommat ja paremmat tilat, kaikki kolme brassia pääsi mukaan. Tuloksina Milla PUN-, Ali SIN- ja Hippi pienten pentujen SIN3. Ali ja Milla kyllä yllättivät käytöksellään, ei olla pitkään aikaan käyty kehässä niiden kanssa ja silti se jossain siellä takaraivossa oli miten siellä käyttäydytään. Hippikin muisti miten seistään, vaikkei mitään vielä kovin pitkiä jaksoja vielä jaksettu, mutta huomattava parannus lauantaiseen.


Ensi viikonloppuna onkin sitten Turku KV Millan kanssa ja Lahti EPN Hipin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti