maanantai 1. syyskuuta 2014

Seuramestaruuksissa rallattelemassa

Käväistiin lauantaina meidän oman seuran eli Agility-Team Turun seuramestaruuksissa möllirata rallattelemassa molempien poikien kanssa. Mitään menestystä en odottanut, Alilla kun on paha tapa ottaa itseensä minun jännittämisestä ja Hipin kanssa oli ekat möllikisat ikinä ja ekaa kertaa isolla kentällä, pelkäsin että sille iskee joku suuruuden hulluus estevälien ollessa varsin pitkiä. Mutta molemmat pojat pääsi yllättämään kyllä ja hyvin!

Alin kanssa startattiin ekana, itseäni jännitti niin paljon etten radasta juurikaan mitään muista. Lähtöön se jäi hyvin (4 esteen suora) odottamaan kunnes pääsin haluamalleni paikalle, lähti käskystä, mutta itse lähdin liian ajoissa liikkelle ja Possu kiersi seuraavan esteen. Loppu rata meni yllättävän hyvin, ei lähtenyt nuuskuttelemaan ja kiertelemään vaan teki koko radan innolla. Tuloksena 20vp (2xK + HYL) ajassa -2,80s ja sijoitus 8/13.


Hipin kanssa meni vähän räppellykseksi alku, tultiin juosten radalle kun meinattiin myöhästyä ja Hipalla kierrokset korkealla, arvasin että se ei lähdössä tule pysymään, mutta yrittänyttä ei lasketa. Pysyi se kahden esteen päähän ja sitten sinkosi, alku meni Hipankin kanssa ihan plörinäksi, mutta en alkanut korjaamaan virheitä koska hauskaahan me oltiin tultu pitämään :) Tuloksena 30vp (2xK + 2xHYL) ajalla -7,43s, sijoitus 12/13. Hipa oli kisojen toiseksi nuorin jos en ihan väärin listoja lukenut, erittäin ylpeä olen kakarasta koska loppu rata meni todella hienosti.


Ja siis näin loppukevennyksenä, Ali sai ekoista epiksistään aikoinaan 250vp + aikavirhe :D


Pari kuvaakin meistä löytyi, kuvaajalle niistä kiitos :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti