sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Joku unohti asentaa jarrut

 
15.2. tuli 7kk täyteen, korkeus nyt Millan kanssa aika samoissa.

Se tunne kun et pysy edes 7 kuukauden ikäisen pennun perässä agilityssa. Hipillä on ihan alusta saakka vauhtia riittänyt enemmän kuin tarpeeksi ja nyt kun ollaan noita helppoja lyhyitä ratoja alettu tekemään niin vauhti on vaan kiitynyt, viime perjantaina sain juosta ihan tosissani kun oli suora putki matkan varrella. Hienosti tuo kakara toimii kyllä, ihan uskomaton työnarkomaani. Tokoiltiin myös hiukan, otettiin perusasentoa ja pieniä seuruu pätkiä sekä harjoiteltiin paikkista, kaikkia sitä pelastuskoirien sopivuustestiä varten nyt yritetään hioa.

Millan kanssa tehtiin samaa rataa mitä Hipin, tosin otettiin erillisenä lisäksi keppejä ja keinuja. Ei taas ollut oikein Millan päivä, vauhtia ei tahtonut riittää ja se säpsyi ihan hölmöjä asioita kuten toisten koirien haukkumista, oven ääntä ym.
Alin rata (12 oli keinu, ei rengas, aivopieru piirtäessä) & Millan ja Hipin rata

Alin kanssa saatiin taas vääntää ihan huolella, kentälle oli joku viljellyt nameja eli Ali sai palkkaa kivasti taas vaihteeksi siitä nuuskimisesta mitä ollaan tässä yritetty karsia. Muuten jätkä toimi kyllä ihan mukavasti, 7-8 väliä hinkattiin koska Ali päätti että rata menee niin että 7 jälkeen tulee 9 hyppy, valmentajakaan ei oikein tiennyt mitä olisi tehty kun vaikka kuinka selvästi ohjasin niin silti Alin väkisin rynni hypylle. Saatiin me se kyllä loppujen lopuksi sitten suoritettua, mutta voi järkky sitä tahtojen taistoa.

Sunnuntain ratoksi opetin Hipin peruuttamaan, videolla on toinen harjoitusrupeama menossa, käskyn ajattelin huomenna yhdistää kun tajusi jutun jujun niin nopeasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti