sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Vapaa viikonloppu


Olipas piiiiitkästä aikaa vapaa viikonloppuna, sai aivan rauhassa ulkoilla ja touhuilla ilman että piti kelloa tuijottaa. Saavutuksina tuli kämppä siivottua huolella, monta koneellista pyykkiä pestyä ja parhaillaan on sämpylätaikina turpoamassa. Bonuksen sain koirien pari projektia tehtyä, lauantaina tuli Millalla tehtyä takki ja sunnuntaina Hipillä fleecehaalari. Ja ulkoiltiin tietty paljon kun oli niin leudot ilmat -3-4 astetta ja perjantaina satoi vielä luntakin.

Perjantaina käytiin hallilla vähän rallattelemassa, Alilla oli tällä kertaa korvat hiukan paremmin päällä ja toimi ihan mukavasti, itse en vaan millään pysy perässä edelleenkään. Ja nyt alkaa kepit ja keinu olemaan sillä mallilla että voisi jopa kuvitella virallisiin ilmoittavan, oma kantti ei vaan kestä kun niitä perseilypäiviä Alilla edelleen on.

Hippi oli reipas oma itsensä, keinusta on muodotunut sille ehdoton lemppari kun sitä ollaan namiteltu niin paljon, se juoksee vauhdilla päähän ja vaikka itse ottaisin etäisyyttä se osaa jo hienosti odottamaan vapautuskäskyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti