tiistai 11. helmikuuta 2014

Kissanhiekkatestailuja

Meillä on tähän mennessä parhaaksi käytössä osoittautunut mikrohiekka, mutta sisäinen hippini kiljuu joka kerta kun sitä joudun sekajätteastiaan kuskaamaan ja siksipä onkin ollut jo jonkun aikaa haussa mahdollisimman ekologinen vastine. Puupelletti olisi muuten oiva koska käytän sitä rotalla ja kanilla kuivikkeena, mutta Ninjan mielestä ne pelletit ovat mitä hauskimpia leluja joten niiden käyttö ollaan jätetty kun niitä pyöri ympäri kämppää. Lisäksi pellettejä on hankala siivota ja tuohon meidän wc-koppiin sopivaa puuceetä en ole löytänyt.

Uusimpana meillä on nyt kokeilussa Eco Bastis-pelletti, paakkuntuva, suomalaisesta puurouheesta valmistettu puristepelletti. Myönnän joutuneeni kenties mainonnan uhriksi, hiekka oli tarjouksessa (4,95e/7l) ja kun pussin kyljessä komeilee avainlippu ja teksti "100% maatuva" niin nappasin pussin kahta kertaa miettimättä. Ja ainakin näin kahden vuorokauden käytön jälkeen olen erittäin tyytyväinen ja kissoillekkin näyttää kelpaavan hyvin.

Kuten kuvasta näkyy niin meillä on kaksi wc-laatikkoa, toinen on liukuovellisessa kaapissa oleva, pois koirien ulottuvilta ja toinen kaapin päällä katollinen versio. Yläkerran lootassa on edelleen mikrohiekkaa ja alakerrassa Eco Bastista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti