sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Melkein sosiaalisia koiria


Milla keskittyi lähinnä treenaamaan äänihuulian, mutta piti
myös huolen ettei jäänyt paitsi namistarjoilusta (kuvassa
pinkissä takissa).
Käytiin treffailemassa muita brasseja Hirvensalon koirapuistossa. Ali ja Milla nyt olivat tapansa mukaan suht välinpitämöttömiä muita koiria kohtaan, Milla huiteli omiaan ja kävi aidan vieressä haukkumassa viereisen aitauksen isoja koiria, Ali löysi kepi ja orjuutti vuorotellen ihmisiä sitä viskomaan. Ja Hippi... Hippi perkele... Ei jäänyt varmaankaan yhtään lahjetta pissimättä, otin aluksi vaan hihnaan hetkeksi kierroksia laskemaan koska selvää pullistelua ja omistelua tuo lahkeisiin kuseminen on eikä ankarista kielloista huolimatta lopettanut. 
Sama touhu jatkui kun päästiin pois hihnasta ja jätkä siirtyikin autoon n.10 minuutiksi viilentymään ja olisi kyllä pitänyt aiemmin jo viedä, tuli ihan eri koira autosta ulos. Niin alistuvaisena mönki autosta ja otettiin matkalla portille hiukan vapaana seuraastamista sekä lyhyt paikkis ja voi että oli pienellä koiralla hauskaa, koko pylly heilui kun makasi paikkiksessa. Loppuajan osasi käyttäytyä sitten ihan fiksusti, lahkeet sai olla rauhassa ja niskakarvatkin pysyi alhaalla.

Kaikkien kuvien © Harri Suomi, kiitos!

Uusi koira tuli puistoon niin komea harja pystyssä.

Vähän piti pullistella vaikka narttu olikin.
"anteeksanteekanteeks, ihan vahingossa nostin kinttua sun lahkeeseen"
"Mä tällee matelen niin annatko anteeks"

"Ei sit"
Hippi (keskellä seisomassa) oli aivan järkyttynyt pienestä pahaäänisestä puistokaverista, Peppi-toitsusta (pinkissä haalarissa).
Ali ei kiinnostanut muu kuin keppi.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti